21 September 2013

Ο Νίκος Δένδιας μηνύει τον εαυτό του

Συλλήψεις χρυσαυγιτών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας πραγματοποιούνται από την ώρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Η ελληνική αστυνομία βρίσκει στα σπίτια τους μαχαίρια, πιστόλια, υλικό της ΧΑ, σβάστιγκες κι άλλα ωραία πράγματα, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχουν κρυμμένες υπογεγραμμένες φωτογραφίες του Ηλία Κασιδιάρη με μαγιό.

Μετά τη δολοφονία ενός ανθρώπου, ο Νίκος Δένδιας παρέδωσε στις δικαστικές αρχές 32 υποθέσεις εγκλημάτων που αφορούν χρυσαυγίτες.

Υποσχέθηκε σε όλους ότι θα γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία ως ο άνθρωπος που πολέμησε τους νεοναζί, αλλά ποτέ του δεν απάντησε τι έκανε τόσο καιρό με αυτές τις υποθέσεις.

Οι κακοπροαίρετοι θα πουν ότι τους προστάτευε, αν και η αλήθεια είναι ότι κύριος στόχος του ήταν να προστατέψει την αστυνομία, η οποία βασανίζει κόσμο και παίζει πετροπόλεμο με διαδηλωτές πίσω από τα ΜΑΤ.

Επειδή όμως ο υπουργός είχε διαφημίσει ότι θα κάνει μήνυση στην εφημερίδα Γκάρντιαν επειδή έγραψε την αλήθεια για την αστυνομία, τώρα καλείται να δηλώσει δημόσια ότι μηνύει τον εαυτό του γιατί τον ξεγέλασε, αλλά το έκανε με καλή πρόθεση: να φυλάξει τους ναζί.

(Το παρακράτος είναι κράτος. Στην Δάφνη σε αντιφασιστική πορεία βιντεοσκοπήθηκε ειδικός φρουρός με όπλο κι εκτός υπηρεσίας να πυροβολεί και να σημαδεύει τον κόσμο. Όσο οι αστυνομικοί θα υποχρεούνται να συλλαμβάνουν συναδέλφους χρυσαυγίτες, τόσο περισσότερο θα εκνευρίζονται)

(Στην "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών" ο Χίτλερ καθάρισε τα SA και αναρριχήθηκε -δημοκρατικά- στην εξουσία. Αν το σύστημα είναι έξυπνο, θα κάνει το ίδιο. Το είπε κι ο κύριος Μπάμπης, άλλωστε. Αν τους βάλουν σχεδόν όλους μέσα, θα μείνουν στο τέλος μόνο οι "σοβαροί")

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1