20 August 2013

Φέρτε πίσω τον Χρήστο Παπουτσή

Προς ανάκληση της επιλογής του Αντώνη Σαμαρά να διορίσει αντιπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα τον Χρήστο Παπουτσή, προχωρά η κυβέρνηση.

Παρά το γεγονός ότι οι πασόκοι είχαν κάνει κοιλιακούς από τα γέλια, το κυβερνητικό επιτελείο επέμενε να αναθέσει στον αριστερό Χρήστο ένα πόστο στην καρδιά του καπιταλισμού, με απώτερο σκοπό να τον ρίξει από μέσα.

Ο Χρήστος Παπουτσής κράτησε ψηλά σε ολόκληρη τη ζωή του τη σημαία και τα ιδανικά του Πολυτεχνείου -ειδικά το "ψωμί" μιας κι έφαγε μαζί με τους φίλους του τον άμπακο.

Στις εκλογές του 2012 πλήρωσε την επιλογή του να στηρίξει το μνημόνιο με το μαχαίρι στα δόντια, πνίγοντας στα χημικά χιλιάδες διαδηλωτές και τσακίζοντας στο ξύλο όποιον αντιστεκόταν.

Επειδή τέτοιου είδους αφοσίωση δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει χαμένη, προτείνω στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα να διορίσουν τον Χρήστο Παπουτσή πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ.

Μιας και η θέση έμεινε ορφανή από την ταξιδιάρα ψυχή του Στέλιου Σταυρίδη, ο Χρήστος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης.

Υπογράφει όποιο χαρτί κι αν του βάλουν μπροστά του, νομίζει ότι είναι αριστερός γιατί έχει μούσια και είναι πρόθυμος να τσακίσει στο ξύλο γερόντια για να πετύχει τον σκοπό του.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1