07 June 2013

Έχουν πάντα δίκιο

Ο ένας μετά τον άλλο, βουλευτές, υπουργοί και δημοσιογράφοι ανακαλύπτουν ότι το λάθος πρόγραμμα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από τους "εταίρους" της έχει διαλύσει την οικονομία, γεγονός που η κυβέρνηση έτρεχε συνεχώς να το διορθώσει.

Αυτό διαβεβαίωσαν οι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου, οι οποίοι εξακολουθούν να μιλούν μόνο στους δανειστές και τα ξένα ΜΜΕ και όχι στους Έλληνες που τα πάντα γι' αυτούς βαίνουν καλώς, μιας και κανείς δεν αντιδρά πλέον σε τίποτα αφού όλοι τρώγονται για το πώς θα "κάνουν επανάσταση" χωρίς να τσαλακώσουν μία ακρούλα απ´την φρεσκοσιδερωμένη ιδεολογική τους καθαρότητα.

Σύσσωμη η κυβερνώσα πολιτική σκηνή συντάχθηκε πίσω από τις κυβερνητικές αποφάσεις Παπαδήμου - Σαμαρά, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν και οι ίδιοι πως τα μέτρα που επιβλήθηκαν μόνο καινούρια προβλήματα θα δημιουργούσαν.

Το αξιοσημείωτο αυτής της υπόθεσης είναι ότι ενώ πρωθυπουργοί, βουλευτές, υπουργοί και δημοσιογράφοι προσπαθούν σήμερα να πείσουν τους νυκοκυραίους πως απ´την αρχή έλεγαν ότι το πρόγραμμα μάς πάει κατά διαόλου, όταν αυτό το έκανε ο κόσμος στους δρόμους εκείνοι ουρλιάζανε στις τηλεοράσεις για να βγουν έξω τα ΜΑΤ και οι φασίστες και να μας λιανίσουν στο ξύλο.

Βλέπεις, μπορεί να μην πάει κάτι καλά όταν μισό εκατομμύριο διαδηλωτές να βρίσκονται στους δρόμους, όμως το χρήμα που έσταξε στις τσέπες αμέτρητων ξεπουλημένων αυτό το "λάθος πρόγραμμα" των δανειστών ξεπερνά κάθε ανοιγμένο κεφάλι, κάθε χημικό μέσα στο μετρό και κάθε φασίστα που χαρακώνει ανθρώπους μέρα μεσημέρι.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1