10 January 2013

What a busy day!

Για όποιον δεν το κατάλαβε η χθεσινή Τετάρτη 9 Ιανουρίου, αποτέλεσε μια από τις πιο "γεμάτες" μέρες των τελευταίων μηνών.

Και τι δεν είδαμε χθες. Τον κόσμο που ανακατέλαβε τη Βίλα Αμαλίας και μπήκε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ για να διαπιστώσει αν βρίσκεται κανένας αριστερός κλειδωμένος στα υπόγεια.

Την ελληνική αστυνομία να προσαγάγει 140 (!) άτομα και να συλλαμβάνει τους 93 από αυτούς για "διατάραξη ειρήνης" και διάφορες άλλες παρόμοιες κατηγορίες-ανέκδοτο.

Τον Δημήτρη Καμπουράκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα σκατά που κουβαλάει στο κεφάλι του και να μιλάει πάνω στις διαφημίσεις για τα "μαλακισμένα που μπήκαν μέσα".

Την κατάληψη Σκαραμαγκά να γίνεται κι αυτή στόχος του Νίκου Δένδιας που έχει βαλθεί να καθαρίσει ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής από όσους παρεμποδίζουν το εμπόριο ηρωίνης και τις ατομικές ανελευθερίες.

Τις επιχειρήσεις Alex Pak να πτωχεύουν, τα SpriderStores να καταθέτουν αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99, το εργοστάσιο εμφιαλώσεως Ήβη στο Λουτράκι να βάζει λουκέτο και τον Αντώνη Σαμαρά παρέα με τον αγκαλίτσα-Χατζηγάκη να μιλά για ανάπτυξη σε ζωντανή συνέντευξη τύπου.

Τις ξαδέρφες Παπακωνσταντίνου να καταθέτουν και τον εισαγγελέα Διώτη να στοχοποιείται για την "αλλοίωση του USB stick τον Ιούλιο του 2011" αλλά και τον Κώστα Βαξεβάνη να λέει ότι τα στοιχεία στο δικό του στικάκι δείχνουν πως η λίστα Λαγκάρντ είχε αντιγραφεί από τις αρχές Αυγούστου του 2010.

Κι όλα αυτά, ενώ η κυβέρνηση κατέθεσε, με τη γνωστή διαδικασία του κατεπείγοντος, 7 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για επικύρωση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ η ελληνική αστυνομία συνέλαβε και έναν ύποπτο για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς".

Ολα αυτά σε κάτι λιγότερο από 15 ώρες. Αυτό θα πει busy day...

ΥΓ. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει ακόμη εκπομπή. Το μάθαμε και αυτό...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1