09 November 2012

Πουτάνες στην ψυχή


Τη δωρεά 3.000 ευρώ από το μπουρδέλο της κυρίας Σούλας για σχολείο της Πάτρας, αρνήθηκε ο Περιφεριακός Διευθυντής Εκπαίδευσης. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η κυρία Σούλα που εξήγησε ότι από δω και μπρος δεν πρόκειται να ξανακάνει επώνυμη δωρεά.

Ο πουριτανός δημόσιος λειτουργός αρνήθηκε να φέρει το σχολείο των παιδιών του φωτοτυπικό μηχάνημα χρηματοδοτημένο από έναν οίκο ανοχής, γιατί φοβήθηκε πως αν φτάσει το κράτος να λειτουργεί από χρήματα μπουρδέλων, αυτό θα μετατρέψει τους βουλευτές του σε πουτάνες.

Διαβάζοντας για τη ζωή και τις επενδύσεις της κυρίας Σούλας, η οποία μεταξύ άλλων βοηθά εδώ και χρόνια δεκάδες συμπολίτες της και χορηγεί μια τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, διαπιστώνεις αμέσως ότι το “μπουρδέλο” της ελληνικής οικονομίας μόνο μια τσατσά μπορεί να το συνεφέρει.

Βέβαια, οι πουριτανικές διαθέσεις του εν λόγω διευθυντού περιορίζονται μονάχα στα ελληνικά μπουρδέλα. Αν ο Σκάι κι ο Αλαφούζος έστηναν καμιά αναδάσωση στα καμμένα βουνά της Αχαΐας, η τράπεζα Τάδε μοίραζε στους μαθητές που τους κατέσχεσε τα σπίτια σχολικές τσάντες και τετράδια και η Χρυσή Αυγή έστηνε πάγκους “μόνο για Έλληνες”, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

(Ο δήθεν πουριτανισμός στην ανιδιοτελή προσφορά, ειδικά όταν αυτή έχει να κάνει με παιδιά, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ποιες είναι οι πόρνες στη σάρκα και ποιες οι πουτάνες στην ψυχή)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1