30 October 2012

Η αποθέωση του σουρεάλ

Τη συμπαράσταση στους δημοσιογράφους Αρβανίτη και Κατσίμη εξέφρασε με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, οι Έλληνες αστυνομικοί προβληματίζονται έντονα από την έλλειψη δημοκρατικής λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο το γεγονός πως ενώ η ΠΟΑΣΥ θορυβήθηκε από την τηλεοπτική ακύρωση των δύο παρουσιαστών, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος Γιάννης Μιχελάκης μίλησε ξανά για “δήθεν βασανισμούς”.

Βέβαια κι ο Πάγκαλος άρχισε τις δικές του μαλακίες για τους δύο δημοσιογράφους που κόπηκαν από τον Αιμίλιο Λιάτσο, αλλά ποιος τον χέζει θα μου πει κάποιος τώρα.

Έχουμε, λοιπόν, από τη μία τους εκπροσώπους των αστυνομικών να προβληματίζονται για την αμφισβητούμενη αντικειμενικότητα της δημόσιας τηλεόρασης, από την άλλη έναν ανώτατο αξιωματικό να ομολογεί σε βίντεο ότι υπάρχουν και δρουν πυρήνες χρυσαυγιτών μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. και στη μέση έναν Κερκυραίο μπλόγκερ που απειλεί το πολίτευμα επειδή δημοσιεύει φωτογραφίες της παρέλασης με αστυνομικούς να κάνουν παρέα στα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η αποθέωση του σουρεάλ στην πιο αισχρή παράσταση από τους πιο γλοιώδεις κομπάρσους.
http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=1176:symparastasi-stous-dimosiografous-tis-net&catid=63:news-poasy-2012&Itemid=77

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1