02 September 2012

Τα γενέθλια των σοσιαληστών

Ηχηρές αναμένονται οι απουσίες του εορταστικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα γενεθλίων της μεγάλης σοσιαλιστικής δημοκρατικής παράταξης.

Από τον εορτασμό των 38ων χρόνων του κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου, αναμένεται να λείπουν πρωτοκλασάτα στελέχη της άλλοτε κραταιάς κεντροαριστερής πολιτικής δύναμης.

Από τα πιο γνωστά ονόματα της λίστας των απόντων ξεχωρίζει αυτό του Άκη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη οι οποίοι απολαμβάνουν τη θέα μέσα από τα κάγκελα της φυλακής αδύναμοι να επικαλεστούν σκλήρυνση κατά πλάκας όπως έκανε για λογαριασμό του μεγάλου αρχηγού πριν από πολλά πολλά χρόνια το θαύμα της ιατρικής Γιώργος Λούβαρης.

Απόντες θα είναι επίσης και οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Ραγκούσης, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν ηχηρό παρόν κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ στο πλάι των αγωνιστών εργαζομένων που η αιμοδιψής λατρεία του Βαγγέλη Βενιζέλου για εξουσία, τους έφερε την καταστροφή.

Απών θα είναι μάλλον και ο γιος του ιδρυτή, ο Γιώργος Παπανδρέου. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες ότι στο κεντρικό χώρο της εκδήλωσης θα στηθεί ειδικό βίντεο γουολ που θα προβάλλει βίντεο του Ανδρέα να προσπαθεί να μάθει στον μικρό Γιωργάκη να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές. 

Απόντες θα είναι ακόμη ο Φώτης Κουβέλης, ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Νίκος Μπίστης. Για τον τελευταίο δεν παίρνουμε και όρκο, μιας και ένας τσάμπα ανοιχτός μπουφές είναι μεγάλο δέλεαρ για όλα τα σεσημασμένα πολιτικολιγούρια.

Σε περίπτωση που δεν παρευρεθεί κανένα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, τότε ο Γιάννη Μπέζος θα υποδέχεται στην είσοδο της εκδήλωσης κάθε γνωστό ΠΑΣΟΚο που τόλμησε να εμφανιστεί, επαναλαμβάνοντας το πετυχημένο προεκλογικό σλόγκαν “γίνεται, δεν γίνεται”.

Σε περίπτωση εμφάνισης του Κώστα Σημίτη, ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα ζητήσει από την Εύα Καϊλή που δεν χάνει κάτι τέτοια παρά τον πρόσφατο παραγκωνισμό της, το δαχτυλίδι που με τόση περηφάνια παραδόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου το 2004, για να εδραιώσει τη θέση του ως ο νέος Άρχοντας των Σοσιαληστών. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1