09 June 2012

Συγγράφοντας με τον Πάγκαλο

Τη συνδρομή των πολιτών για το καινούριο του βιβλίο “Μαζί τα φάγαμε” ζήτησε ο πρώην κομμουνιστής, σοσιαλιστής, φιλελεύθερος, ανδρεοπαπανδρεϊκός μα πάνω από όλα πολιτικός, Θεόδωρος Πάγκαλος. 

Στο βιβλίο του θα περιγράφει μαζί με τις μαρτυρίες συμπολιτών μας, πώς το ελληνικό χρέος έγινε εξοχικά στη Μύκονο, Καγιέν, σαββατοκύριακα στις αυστριακές Άλπεις και εβδομαδιαίο σπα-πιλάτες για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα φορολογούμενο που τώρα καλείται να πληρώσει αυτά τα οποία έφαγε, για το καλό της πατρίδας.
Ο συγγραφέας Θεόδωρος απευθύνθηκε αρχικά σε τρεις πολύ στενούς του φίλους και συνεργάτες με τεράστια εμπειρία στο θέμα. Τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Θόδωρο Τσουκάτο και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Έλαβε, όμως αρνητική απάντηση γιατί και οι τρεις τον παρέπεμψαν στον Κώστα Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου και την Ντόρα Μπακογιάννη.
Επειδή όμως ο Θοδωρής δεν μιλιέται με κανένα από αυτούς, αποφάσισε τελικά να ζητήσει τη γνώμη των πολιτών, ανάμεσα στις οποίες περίοπτη θέση θα έχει η άποψη της Πολωνής πασόκας από τη Λιβαδειά.  

1 comment:

  1. Εγώ τα έκανα πρόβατα. Και δεν θέλω να μου τα κάνουν σουβλάκι.
    (Η Πολωνή από τη Λιβαδειά)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1