22 June 2012

Περίεργοι Συνειρμοί

Βλέποντας τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Βασίλη Ράπανο να βγαίνουν νοκ άουτ λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα με τους Γερμανούς, στην πρώτη κιόλας μέρα της νέας τους κυβέρνησης, δεν μπορεί παρά να κάνεις περίεργους συνειρμούς.



Το ότι του βγήκε τελικά του Αντώνη το μάτι και όχι το όνομα, όπως του ´πε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αφήνοντας το Μητσοτακέικο στην απ´ έξω, είναι μια βάσιμη και σοβαρή υποψία.

Αυτό που μάλλον φαίνεται βέβαιο από την άλλη, είναι πως ο Ράπανος λιποθύμησε είτε γιατί του δείξαν κάνα φάκελο με όσα υπέγραψε και άφησε πίσω του ο Μπένι, είτε γιατί κάποιοι τον είπαν αριστερό, λες και δεν ξέρουν ότι ο άνθρωπος είναι τραπεζίτης.

Κι όλα αυτά ενώ στα παιδιά μεταναστών που αποτελούν την ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας μπορούν να δείξουν το βίντεο με τις πτώσεις των παικτών της ΑΕΚ στο περίφημο παιχνίδι "πέστε κάτω" για να το δέσουν με τις σημερινές πολιτικές αδιαθεσίες παρουσιάζοντας τους, με μια μεγάλη δόση ψεύτικης αλήθειας, ότι μια χώρα με τόσο χέστηδες ψηφοφόρους και πολιτικούς είναι λογικό να έχει και χέστηδες ποδοσφαιριστές.

Για να μην θυμηθούμε και την "αδιαθεσία" Βενιζέλου στο δημοψήφισμα του Γιωργάκη και την "θλάση" του Χαλκιά μετά τα δύο γκολ σε έξι λεπτά από τους Τσέχους για να αποδείξουμε με πίκρα για μία ακόμη φορά, ότι ο φόβος δεν είναι μονάχα το κριτήριο μιας κάλπης, αλλά στάση ζωής.

Κακοί συνειρμοί που ελπίζω ότι τουλάχιστον για 90 λεπτά θα ξεχαστούν...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1