20 June 2012

Καλά μπάνια

Έπρεπε να γίνουν δύο κολλητές εκλογές, να χυθούν τόνοι μελανιού σπέκουλας φόβου και τρομολαγνίας, να γλιτώσαμε την τελευταία στιγμή να ακούσουμε ότι θα μας βράζουν οι αριστεροί τα μωρά μας για να τα κάνουν λίπασμα, για να καταλήξει μια κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με αριστερό Κουβελικό άλλοθι.

Είπαν πολλοί ότι για μια ακόμη ψηφοφορία ο κόσμος έσωσε τις συντάξεις του και γάμησε το μέλλον των παιδιών του. Έχω γράψει πολλάκις ότι για αυτούς πρώτα από όλους κατεβαίνω στους δρόμους. Για τους ανήμπορους να βγουν να ξαναδουλέψουν, για εκείνους που πλήρωναν για μια ζωή για να δουν τώρα να τους κλέβουν όσα μάζεψαν. Οι νέοι έχουν τα νιάτα τους, θα το παλέψουν έλεγα.

Είδα πάλι σήμερα ουρές κόσμου στο Πεδίον του Άρεως να περιμένουν από το ξημέρωμα για μια σακούλα λαχανικά. Είδα όμως και νεοναζί να σφάζουν κόσμο το βράδυ και να παίρνουν 420.000 ψήφους το πρωί.

Δεν ξέρω αν αυτή είναι η αληθινή πλευρά των πραγμάτων και δεν με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω. Η προπαγάνδα πιάνει μόνο στους βλαμμένους κι εγώ βαρέθηκα να ασχολούμαι με βλαμμένους.

Δόξα τω Θεω μια χαρά ζέστη έχει φέτος κι εγώ λέω να την εκμεταλευτώ σε καμιά παραλία. Εσύ κάτσε στην ουρά να βρίζεις την τύχη σου όταν στο ένα χέρι έχεις τα ραπανάκια από την τσάμπα λαϊκή και στο άλλο το χαρτί της εφορίας.

Και τότε φώναξε Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς, να σε δω αν γράφεις καλά στην κάμερα.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1