17 June 2012

Αλέκα μην το κουράζεις

Αλέκα μου είσαι πρώτη μούρη στο κόμμα από το 1991. Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι γερή για να φτάσει η ηγεσία σου τα χρόνια του Ιωάννη Παύλου του Β' στην παποσύνη και της βασίλισσας Ελισσάβετ στον θρόνο του νησιού. Για να μην στίβεις λοιπόν το μυαλουδάκι σου είπα να σου προτείνω μερικούς λόγους για τους οποίους σε ξεπέρασε στις εκλογές ακόμη και η Χρυσή Αυγή.

Πρώτα από όλα δεν φταίει καθόλου το κόμμα. Φταίνε όλοι οι Έλληνες γιατί δεν ψήφισαν δυνατό ΚΚΕ. Αλλά μιας και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους κατοίκους αυτής της χώρας μπορούμε να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι φταίει η ζέστη.

Με τόσους κομμουνιστές στις παραλίες, χάθηκε και πάλι η τρίτη και η τέταρτη και η πέμπτη και η έκτη θέση. Επίσης φταίει ο αλήτης ΚΚΕς του τουίτερ που όλη τη μέρα καλούσε τους πιστούς οπαδούς σου Αλέκα να ψηφίσουν τον ροζ κομμουνιστή Τσίπρα.

Επίσης φταίει ο αέρας που δεν άφησε τα καραβάνια των πλοίων με οπαδούς του κόματος να πάνε να ψηφίσουν εσένα μόνο. Αλλά δεν φταίει μόνο ο αέρας. Φταίει και ο στραβός γυαλός του Πειραιά και της Ραφήνας για τον οποίο τόσα χρόνια κατήγγηλες την CIA, που με μια μυστική της διαχρονική αποστολή γέμισε αναχώματα το Κάβο Ντόρο κι για κεράκι στην τούρτα λάσπης κατά του κόμματος, έβαλε εκατοντάδες χιλιάδες πράκτορες της με γερα πνευμόνια να φυσάνε μελτέμια μέσα στον Ιούνη.

Τέλος Αλέκα μου, φταίει και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτός ο γόνος του γνήσιου κομμουνιστή του βουνού που σαγήνευσε τα πλήθη με τα στημένα του πρωταθλήματα και έβαλε στο χάρτη και πάλι τον σκληρό και απάνθρωπο δικομματισμό του γαύρου Αντώνη και του βάζελου Αλέξη.

Γι' αυτό λοιπόν Αλέκα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στις επόμενες (αν ποτέ μας αφήσουν να ξανακάνουμε) εκλογές, να μην ξαναμπείς στη βουλή. Όχι οι κομμουνιστές ούτε το ΚΚΕ, αλλά εσύ.

Φιλικά,

Πολύφημος

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1