12 June 2012

Ψήφος και γκολ

Πριν από μερικές μέρες οι οπαδοί των γηπέδων έβγαλαν μια σημαδιακή πολιτική δημοσκόπηση. Ολυμπιακοί, βάζελοι, ΠΑΟΚια και ΑΕΚτζήδες επέλεξαν μαζί με τις ομάδες τις καρδιάς τους και το κόμμα των ονείρων τους.

Ο γαύροι έβγαλαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ του επαναστάτη Αλέξη με 20,1% και τη ΝΔ του σύγγραβρου Αντώνη δεύτερη, με 18,2%. Από ότι φαίνεται οι Ολυμπιακοί δείχνουν σίγουροι πως ότι και να λένε οι συριζαίοι και ο βάζελος Αλέξης, τα καράβια του Μαρινάκη δεν πρόκειται να τα κουνήσει κανείς, παρά μόνο ο Βαρδάρης.

Λιγότεροι δύσπιστοι δείχνουν να είναι οι βάζελοι, όπου απ’ ότι φάινεται έχαψαν αμάσητο τον εφοπλιστικό παροπλισμό που υπόσχεται ο συνοπαδός τους Αλέξης και επέλεξαν με 23,2% τον Αντώνη Σαμαρά και τη σωτηρία των καραβιών του Αλαφούζου. Όσα λένε μερικοί, ότι ο μέσος όρος τηλεθεατών του Σκαϊ είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, λόγω της εμπλοκής του αφεντικού του κύριου Μπάμπη στα της ομάδας τους, κάνουν MEGA λάθος.

Τα ΠΑΟΚια έδειξαν το πραγματικό πρόσωπο του ειλικρινούς και αμετακίνητου οπαδού της ομάδας της καρδιάς του, των ονείρων του και των παιδικών του Κυριακών: 15% στον έναν, 15% στον άλλο κι αν κανένα Αθηναϊκό σκουλήκι κάνει μαλακία και πειράξει τον ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο Θερμαϊκό να κάνει μακροβούτια μαζί με τα σκουπίδια.

Τέλος, οι ΑΕΚτζήδες επέλεξαν πρώτο το ΠΑΣΟΚ με 18.3% και μετά τη ΝΔ με 17,6% και τον Καμμένο με 17,5%. Τώρα γι΄ αυτούς τι να πεις; Μάλλον ο Βαγγέλης τους είπε «το γήπεδο ξεχάστε το, αλλά για το κλεμμένο πρωτάθλημα του 2008, κάτι θα κάνουμε». Σε αντίθετη περίπτωση, το λέει και ο ύμνος τους: Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια…

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1