10 June 2012

Αίμα Τιμή Πανίκα Οδηγητή

Αίσθηση φέρεται να προκάλεσε η δήλωση του υπόδικου Κρούεζα για την αποπεράτωση των πληγωμένων Νεοδημοκρατών της Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις.
Μία μέρα μετά από το σατανικό για τον Πανίκα Άθενς Πράιντ, ο Ζορό της πολιτικής επιστρέφει για να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα, βάζοντας για μια ακόμη φορά στην ίδια πρόταση το “αδελφές” και το ‘Χρυσή Αυγή”.
Πρέπει να θυμίσουμε στον αξιομακάριστο Ψωμιάδη πως οι συκοφαντίες γύρω από το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη ότι τις δύο μέρες που τον έψαχνε η ελληνική αστυνομία στα γραφεία του κόμματος του αυτός κρυβόταν στο σπίτι του γκόμενου του, είναι αισχρές, κατάπτυστες και αντιχριστιανικές.
Δικαιολογώντας, μάλιστα, κατά κάποιον τρόπο και τη στάση των χρυσαυγιτών στο κέντρο της Αθήνας, παραδέχτηκε πως το χάλι της πρωτεύουσας βαρύνει αποκλειστικά τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Χρυσή Αυγή. Κι έχει μεγάλο δίκιο αν αναλογιστεί κανείς την ανείπωτη χαρά του καταστηματάρχη που έχει πάψει να πληρώνει πια προστασία μόνο τους μπάτσους, αλλά δίνει το μερτικό του και στο κόμμα που θα πετάξει στη θάλασσα όλους τους Πακιστανούς της οικουμένης.
Βέβαια, αν το καλοεξετάσεις ο Παναγιώτης δεν έκανε τίποτε παραπάνω, απ΄ το να πει αυτό που πήρε λίγο καιρό περισσότερο για να το ξεστομίσει ο άλλος μεγάλος σύντροφος των δημοκρατικών θεσμών, Γρηγόρης Ψαριανός: Ότι και οι πρώην φασίστες έχουν ψυχή, πόσο μάλλον όταν κοπανάνε κουμμούνια και “λαθρομετανάστες”.
Διότι δημοκρατία είναι πάνω απ‘ όλα να συγχωρείς, να μην πέφτεις στο επίπεδο του άλλου και να ζεις καθημερινά με ένα μονάχα ρητό: Ότι σε είκοσι χρόνια από τώρα, ένας Κασιδιάρης θα μιλά σε έναν Σταύρο Θεοδωράκη για “δεξιούς ακτιβισμούς” και “νεανικές τρέλες”.   

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1