22 May 2012

Ο Μεγαλύτερος Δεξιός του Σύμπαντος

Το μεγαλείο της πολιτικής άνθισε στην μικρή μας Ελλάδα αποκαλύπτοντας μέσα σε μερικές μόνο μέρες τρεις ογκόλιθους της δημοκρατίας που τόσα χρόνια κρύβαμε από τα υπόλοιπα έθνη της γης.

Μετά τον "Μεγαλύτερο πρωθυπουργό της ανθρωπότητας" και τον "Μεγαλύτερο πρόεδρο", μόλις μάθαμε ότι ανάμεσα μας περπατά και ο "Μεγαλύτερος δεξιός του σύμπαντος". Ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο άνθρωπος που κατάφερε να αναστήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου ρίχνοντας την κυβέρνηση του πατέρα τής υπουργού, που έδιωξε είκοσι χρόνια μετά γιατί είπε ναι στο πρώτο μνημόνιο, που διέγραψε καμιά εικοσαριά ακόμη βουλευτές που είπαν όχι στο δεύτερο μνημόνιο γιατί αυτός είπε ναι, που ξαναπήρε πίσω την κορούλα ενώ τώρα δηλώνει αντιμνημονιακός, έβαλε τον Πανίκα να το παίζει Γκρούεζας της Μακεδονίας κι έκλεισε το καρέ της ΕΠΕΝ και των υπόλοιπων φασίστο-χουντικών με Πλεύρη, Βελόπουλο και για κερασάκι τον Γιώργο Ανατολάκη.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να ντύσει με χλαμύδα τη Βάνα Μπάρμπα και να τη βάλει να τρέχει πάνω κάτω με τον πυρσό τη Συγγρού.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1