01 May 2012

Της πουτάνας το κάγκελο

Πρέπει να το ομολογήσεις. Παραδέξου το. Σε αυτές ειδικά τις εκλογές, το περίμενες. Θα γινόταν χαμός. Πανικός. Μακελειό στα πάνελ και τις συγκεντρώσεις. Απειλές και διλήμματα που θα σου κόβανε τα πόδια. Αίμα και βία και μπάτσοι παντού.
Αναρχικοί να πλακώνονται με Χρυσαυγίτες που τις παίζουν με Ανταρσύες που κοπανάνε μπάτσους που διπλαρώνουν Χρυσαυγίτες που κυνηγάνε πασόκους που κρύβονται με τους νουδούδες, που τους μπλοκάρουνε τα ΚΝΑΤ.
Βενιζέλοι να λένε τους Σαμαράδες κλέφτες, άχρηστους, απατεώνες και κλέφτες και τους Τσίπρες δραχμοπροδότες. Καμμένοι να κουτουλάνε τις δεξιές τους κεφάλες με Καρατζαφερικούς που σώζουν την Ελλάδα απ’ τους κομμουνιστές που λένε σε όλα όχι.
Παπανδρεϊκοί που σιχτιρίζουν Καραμανλικούς που δεν μιλάνε, γιατί ακριβώς έχουνε μείνει στη μούγκα ενώ εκείνοι ζητάνε συγγνώμη που σώσανε την Ελλάδα ακόμη κι αν κανείς δεν τους το παραδέχεται.
Παπαγάλοι που περιμένουν το δάνειο και αφρίζουν στην ιδέα μιας Ελλάδας χωρίς πετρέλαιο, φάρμακα, μισθούς, συντάξεις και Αλλού Φαν Παρκ, να σκούζουν ολημερίς και να κάνουν την απειλή της “πολιτικής σταθεροποίησης” τοιχογραφία δίπλα στην Παριζιάνα της Κνωσσού.
Μελαψοί δολοφόνοι που περιμένουν να βγεις απ’ την τράπεζα να σε φερμάρουν, να σε κοπανήσουν στο πεζοδρόμιο και να σε κολλήσουν τύφο, χολέρα, μαλάρια και δυσανεξία λακτόζης. Άπιστοι και άθεοι που δεν σέβονται τον έναν και μοναδικό Κύριο Ιησού Χριστό, σωτήρα του ανθρώπου, της λίμνης Βιστωνίδας και της οφσόρ Τορκάσο.
Διπλοπράκτορες πρώην υπουργοί που σου κλέψανε τις κρατήσεις των μισθών, της σύνταξης και των φαρμάκων σου για να τα κάνουν γαμησιάτικα στα Ηλύσια Πεδία, κρυστάλινες οροφές Σβαρόφσκι και τσάντες Χέρμες δια πάσαν νόσον και μαλακίαν.
Το περίμενες ότι θα γίνει χαμός. Το δες να ‘ρχετε. Το ‘χες καταλάβει ότι θα γίνει τις πουτάνας το κάγκελο. Το ξέρες όμως ότι θα γινόταν και στην κυριολεξία;
(Τώρα που μαζί με τη Ρωσίδα βρέθηκαν 11 ακόμη πόρνες με AIDS, δεν κλείσαμε μόνο ενδεκάδα, αλλά έχουμε και μια αλλαγή. Το μόνο που μας μένει είναι να πάμε στη ΓΑΔΑ να βρούμε και τον προπονητή τους.)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1