20 April 2012

Κακές παρέες

Τον πρώην καφετζή της βουλής για χρέη στο δημόσιο συνέλαβε σήμερα το πρωί η αστυνομία. Όπως λέγεται, ο αγνώστου ταυτότητας ιδιοκτήτης της βουλευτικής χόβολης δήλωσε αθώος και κατηγόρησε το σφετεριστικό πολιτικό σύστημα της χώρας για προβοκάτσια.
Δήλωσε από την πρώτη στιγμή θύμα πολιτικής προπαγάνδας και απέρριψε τις ευθύνες στις κακές παρέες του μαγαζιού. Παρασύρθηκε, όπως είπε, από τους θαμώνες του καταστήματος του και έκανε το λάθος να θεωρήσει τον εαυτό του το ίδιο λαμόγιο με αυτούς.
Η ιδέα να φεσώσει το δημόσιο του ήρθε την ώρα που σέρβιρε τους καφέδες στα διαλείμματα των εξεταστικών επιτροπών για το Βατοπέδι, το χρηματιστήριο, τη Ζίμενς, τα υποβρύχια αλλά και τις προεκλογικές τροπολογίες.
Για τη φεράρι και το χάμερ που κάποιοι γράφουν ότι κυκλοφορούσε, δήλωσε πως είναι νοικιασμένα μιας και την πρώτη μέρα που κατέφθασε στο υποκατάστημα της Άνγκελα Μέρκελ στη γωνία Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας με το παλιό του Λάντα, δύο ειδικοί φρουροί τον έγδυσαν στην είσοδο για έλεγχο.
Από τότε αισθάνθηκε μεγάλη ντροπή και έβαλε στόχο ζωής του να καταφέρει να μοιάσει σε εκείνους που απολάμβαναν τον ξακουστό ελληνικό του καφέ και τα μοναδικά χειροποίητα σμυρναίικα κουλουράκια του.
Στην απολογία του δήλωσε ότι ποτέ δεν σέρβιρε μπόμπα στο κυλικείο του, έβαζε πάντα ζαχαρίνη στους καφέδες των βουλευτίνων και πως ελπίζει να βρεθεί σε κοντινό κελί με το ίνδαλμα του τον Άκη Τσοχατζόπουλο που πάντα του άφηνε γενναίο πουρμπουάρ.
Πληροφορίες θέλουν μετά την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα να είπε με νόημα στο όργανο που τον συνέλαβε "δείξε μου τον πελάτη σου να σου πω ποιος είσαι".

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1