25 March 2012

Μήνυμα ελπίδας

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα σύσσωμης της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας με προεξέχοντες τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον πρόεδρο της δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας. 
Μπροστά από την εξέδρα των επισήμων στην πλατεία Συντάγματος με διάγγελμα τους προς την ελληνική αστυνομία και τα τάγματα ασφαλείας εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την ανδρεία, την τόλμη και την αποφασιστικότητα που έδειξαν το διήμερο των εορτασμών της επανάστασης του ’21, ενώ αποδοκίμασαν όλους εκείνους που παρακαλούν να φύγει η χώρα μας από την αγκαλιά αγάπης των εταίρων της.
Εντυπωσιασμένοι από το πλήθος των συγκεντρωμένων ένστολων και μυστικών αστυνομικών, θυμήθηκαν τους αγώνες των Ελλήνων του 1821 με συγκίνηση και εξήραν το θάρρος και την αποφασιστικότητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής για την ομαλή επιστροφή του θεσμού της παρέλασης στις πραγματικές του ιστορικές ρίζες: την επίδειξη ισχύος του καθεστώτος.
Τέλος, ευχήθηκαν σε όλες τις δυνάμεις καταστολής καλή δύναμη, κουράγιο και υπομονή ενώ στρέφοντας το κεφάλι τους προς τους ελεύθερους σκοπευτές στην οροφή του κτηρίου της βουλής, τους φώναξαν “καλό βόλι”.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1