07 March 2012

Κούρευε πατάτες και άρμεγε γιαούρτια

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι διανύουμε την πιο εύφορη και θρεπτική περίοδο της νεότερης ελληνικής πολιτικής ιστορίας.
Έπειτα από το κίνημα της πατάτας και τους μαϊντανούς του Περισσού, έχουμε τώρα τους υπουργούς του γιαουρτιού.
Ο μικρός ανασχηματισμός του ΠαΣοΚ, με τη σύμφωνη γνώμη του επίτροπου Παπαδήμου, έφερε παραμονές της παρέλασης του τοτάλ 2% τον αμελέτητο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο τιμόνι του υπουργείου των μπάτσων.
Η μοίρα έπαιξε τόσο βρώμικο παιχνίδι, που ο υπουργός που πιάστηκε αδιάβαστος στην ώρα του μνημονίου, σηκώθηκε τώρα στον πίνακα να μας δείξει πώς θα τρέχει να μαζεύει τα φάσκελα των μαθητών που όσο διάβασμα κι αν ρίξουν, Χρυσοχοΐδηδες δεν θα γίνουν ποτέ.
Η Άννα της Ανάπτυξης εστάλη σε ειδική αποστολή να κατευνάσει τον Βιετναμέζο στις Βρυξέλλες, όπως αφέθηκε να διαρρεύσει από τους κύκλους του Λουκά η είδηση αυτή. Όπως όμως ακούγεται από το Βερολίνο, πραγματική αιτία ήταν ότι η Άνγκελα έψαχνε εδώ και καιρό ένα φιλότιμο παιδί για τις φωτοτυπίες.
Οφείλουμε, πάντως, να αναγνωρίσουμε το μνημειώδες πολιτικό μεγαλείο της Άννας Διαμαντοπούλου. Είναι η μόνη πολιτικός στην ιστορία του ελληνικού κράτους, που κατάφερε να αναλάβει δύο υπουργεία που δεν έχουν καμία σχέση με τη σύγχρονη Ελλάδα. Παιδεία και Ανάπτυξη. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1