22 February 2012

Φέρε τα ευρώ σου στον Λαυρέντη

Να γυρίσουν τα χρήματα τους πίσω στις ελληνικές τράπεζες παρακάλεσε σε συνέντευξη τύπου ο έτοιμος να παραιτηθεί από πατριωτικό πασοκισμό, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο υπουργός οικονομικών, που δεν μας έχει ξεκαθαρίσει κάποιος αν μετά την παραίτηση του από το υπουργείο, θα αφήσει και την καρέκλα του αντιπροέδρου, κάλεσε όποιον έχει κρυμμένα τα λεφτά του να τα παραδώσει στις τράπεζες των αγαπημένων του Λαυρεντιάδηδων.
Τραγική ειρωνεία είναι ότι από το ίδιο μεσημέρι της δήλωσης του, έσκασε η είδηση ότι βουλευτής έβγαλε ένα μύριο ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού. Την είδηση έπαιξαν όλα τα μέσα, το όνομα φυσικά δεν το είπε κανείς.

Το μόνο πρόβλημα με το όλο θέμα είναι ότι όσο και να θέλουν οι Έλληνες πολίτες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του Βαγγέλη για τη σωτηρία των τραπεζών του, δεν δέχονται οι ριμάδες κάτω από 30 ευρώ.
Το μόνο βέβαιο, όμως, είναι ότι ο καταλληλότερος για να αναλάβει την τιμητική θέση να καθαρίσει τα σκατά που αφήνει βαθύς πασόκος που θυσιάζει την καρέκλα για το κόμμα, δεν είναι άλλος παρά μόνο ο Φίλιππος Πετσάλνικος.
Άλλωστε, αν η βουλή των Ελλήνων είχε την τύχη να ήταν τα πλατό του Φίνος, τότε ο Φίλιππος θα ήταν ο Αρτέμης Μάτσας της. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1