24 February 2012

Εξουθενωτική πολυφωνία

Κάθε παρέμβαση του Βαγγέλη του Βενιζέλου στα βραδινά δελτία, αποτελεί παρακαταθήκη τριπλής εγκεφαλικής νέκρωσης σε συνδυασμό με επιληπτικό αλτσχάιμερ νωτιαίου μυελού.
Αυτό το ξέραμε, δεν χρειαζόταν άλλη επανάληψη για να το εμπεδώσει και ο υγιέστατος των Ελλήνων που είχε την ατυχία να βρεθεί κοντά σε τηλεοπτικό δέκτη κατά την ογδόη βραδινή.
Όποιος όμως βρίσκεται στην αξιοθαύμαστη θέση να κρατήσει την ψυχραιμία του και να αφουγκραστεί τα μηνύματα που εκπέμπει η μαραθώνια ρητορεία του συνταγματολόγου, διαπιστώνει κατ’ επανάληψη τη λυσσαλέα απομύζηση κάθε ίχνους ατομικών ελευθεριών.
Σχολιάζοντας, λοιπόν, το φαινόμενο της δημοκρατικότητας στην ελεύθερη έκφραση, ο Βαγγέλης Βενιζέλος επεσήμανε ότι η Ελλάδα υποφέρει από "εξουθενωτική πολυφωνία". Οφείλει, μάλιστα, σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης του, να αποκτήσει άμεσα "δημοκρατική πολυφωνία". 
Τώρα για το τι θα συμβεί σε εκείνον που η "δημοκρατική πολυφωνία" του αντιπροέδρου και μελλοντικού αρχισοσιαλιστή δεν είναι η αρμόζουσα, ας ρωτήσουμε καλύτερα εκείνους που από συντακτική ομάδα συγκεκριμένου μπλογκ, μετατρέπονται ο ένας μετά τον άλλο σε πολιτικούς φυγάδες...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1