30 January 2012

Υπουργός από τη βάση

Όλες οι επαναστατικές, ριζοσπαστικές και πατριωτικές δυνάμεις της χώρας ένωσαν τη φωνή τους απέναντι στη γερμανική πρόταση της εγκατάστασης επιτρόπου για το κουμαντάρισμα της Ελλάδας.



Στα πλαίσια της αγωνιστικής δράσης κατά της νέας ευρωπαϊκής επέλασης, ο Φώτης Κουβέλης πρότεινε να ψηφιστεί απευθείας από τον ελληνικό λαό, ένας νέος υπουργός επί των δημοσιονομικών.
Δράττοντας της ευκαιρίας, ο Μίνως Κυριακού και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν ήδη προσαρμόσει το νέο ντάνσινγκ ον άις στα πλαίσια της καινοτόμου αυτής ιδέας του ηγέτη της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Έτσι, το ελληνικό κράτος θα γλιτώσει τα περιττά έξοδα για άσκοπες, όπως είναι οι εκλογές, διαδικασίες, καταφέροντας ένα νέο χτύπημα στα νούμερα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που έριξαν τον σύντροφο Γιώργο, ενώ θα επιτύχει και το δυναμικό καμ μπακ της πονεμένης, από την καπιταλιστική κρίση, οικογένειας Κωστόπουλου.

Επιπλέον, θα δώσει για μια ακόμη φορά στον αγωνιζόμενο Έλληνα του καναπέ, την ψευδαίσθηση της αμεσοδημοκρατίας και της ενεργής συμμετοχής στα κοινά, με ένα απλό sms.
Σε περίπτωση που το υπουργείο πολιτισμού απορρίψει την πρόταση Κουβέλη - Κυριακού - Λάτσιου για το ζεύγος Κωστόπουλου, υπάρχει πάντα και η Ζέτα Μακρυπούλια...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1