20 January 2012

Συμφωνία χαρακτήρων

Τη λήξη των συνομιλιών των τεσσάρων πολιτικών αρχηγών, του ΠαΣοΚ, του ΛαΟΣ, της ΝΔ και του πρωθυπουργού μας Λουκά Παπαδήμου, ανακοίνωσε λίγο πριν τη λήξη των βραδινών δελτίων ειδήσεων ο Τσαρλς Νταλάρα.
Ο πρόεδρος των χρηματοπιστωτών που μας μοιράζουν δανεικά για να μας τα κουρέψουν, ήταν πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη των συνομιλιών.
Και οι τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί βγήκαν ενθουσιασμένοι από το απογευματινό τους συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου. Επιτέλους κατάφεραν να φτιάξουν τετράδα για μπιρίμπα. Όλες τις υπόλοιπες φορές με τον Παπούλια να τριγυρίζει στα πόδια τους, τη βγάζαν μόνο με ξερή και μουτζούρη.
Ιδιάζουσας σημασίας ήταν οι κουβέντες οι οποίες αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για το επίπεδο σύμπραξης των σκέψεων τους αλλά και για το συγχρονισμό των βιολογικών τους ρολογιών. 
Έτσι, ο Λουκάς Παπαδήμος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους εταίρους για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε βέβαιος για την τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος για τη διεξαγωγή των εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θυμήθηκε τον δοξασμένο Αύγουστο του 479 π.Χ. και την ιστορική νίκη της μάχης των Πλαταιών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε τουίτ...   

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1