11 January 2012

Βιαστές Ζωών

Συγκλονισμένη η εγχώρια κοινή γνώμη και τα ντόπια μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν και καταγράφουν το απίστευτο περιστατικό αποπλάνησης του δεκαπεντάχρονου μαθητή από την 22άχρονη καθηγήτριά του, που ψώνιζε αγοράκια μέσω facebook. 
Τονίζεται μάλιστα με έμφαση η μεσογειακή δίαιτα του νεαρού με αγνό παρθένο ελαιόλαδο και γραβιέρα, για να έρχεται ντούρος και ετοιμοπόλεμος στο σπίτι της κοπελιάς.

Φυσιολογικά, το καθημερινό ξεπαρθένιασμα του ελληνικού λαού από τον καινούριο μας πρωθυπουργό έχει γίνει πια ντεμοντέ, μιας και ο πάτος όλων μας έχει ανοίξει τόσο, που τώρα τη "γραβιέρα" μας την τρώμε δίχως λαδάκι.
Γιατί ακούς μερικά από αυτά στις ειδήσεις, διαβάζεις κάποια άλλα στις εφημερίδες, στο τέλος όμως της ημέρας το μόνο πράγμα που σου 'ρχεται από παντού, είναι αυτή η γαμημένη η σωτηρία της χώρας. 
Υ.Γ. Εκμετάλλευση, βιασμοί και κακοποιήσεις ανήλικων, περιστατικά κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού, καθώς και δεκάδες ακόμη ανωμαλίες σε συνδυασμό με τα πρόσφατα ποσοστά αυτοκτονιών και καταθλίψεων, έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα δραματικά. Το φαινόμενο αυτό μπορεί να εξηγηθεί με δύο μονάχα τρόπους. 

Ο πρώτος είναι οι πράξεις αυτές να γίνονταν πάντα με τέτοια συχνότητα και απλά να κρατούνταν, επιτυχώς, κρυφές μέχρι σήμερα. 

Ο δεύτερος και πιο επικίνδυνος, είναι οι συνθήκες στις οποίες οι πραγματικοί βιαστές ενός ολόκληρου λαού μας έχουν οδηγήσει, ωθώντας την κοινωνία στις απαρχές μιας απάνθρωπης και ανώμαλης, από κάθε άποψη, περιόδου. 

Σε μια εποχή που ο παιδόφιλος, ο ματάκιας και το χαρτόμουτρο δικαιούνται αναπηρικών παραχωρήσεων, στο ένα σχολείο ταΐζουν παιδιά με λάδι και τυρί για να τους σηκωθεί και σε κάποιο άλλο, οι ίδιοι που μας φέραν ως εδώ, μοιράζουν γάλα σε σκόνη για να μην λιποθυμούν παιδιά την ώρα του μαθήματος.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1