23 December 2011

Οι σατανάδες των Χριστουγέννων

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας Εφραίμ για το υποτιθέμενο σκάνδαλο με τις λίμνες, τα χωράφια, το μαύρο χρήμα, τη φοροδιαφυγή και τη συστηματική παραβίαση της σαρακοστιανής νηστείας.
Μετά τα χτυπήματα της διδασκαλίας των θρησκευτικών, του θρησκεύματος στις ταυτότητες και της παρ’ ολίγου φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας, ήρθε τώρα, παραμονές Χριστουγέννων, η απόφαση της φυλάκισης του εν Χριστώ αδερφού.
Απορημένη η ελληνική αστυνομία για το ποιος προβλέπεται να περνά χειροπέδες σε παπά, κατέληξε στην αναζήτηση του αλμπίνου - τιμωρού του Κώδικα Ντα Βίντσι, ως τον καταλληλότερο για την αποστολή αυτή.
Ο μοναχός όμως το παράκανε με το αυτο- μαστίγωμα χρονιάρες μέρες, και έτσι τη θέση του κλήθηκε να πάρει ο επιλαχών αντι - Εφραιμικός αγωνιστής, Γιώργος Αυτιάς.
Νωρίς το πρωί η εισαγγελία δέχθηκε εσπευσμένο τηλεφώνημα από τον Γιάννη Αλαφούζο, απαιτώντας να αφεθεί ελεύθερος ο ιερωμένος και να απαλλαγεί κάθε δυσφημιστικής κατηγορίας. Το ντοκιμαντέρ του, άλλωστε, αποτελεί φωτεινό αποδεικτικό στοιχείο.
Η εισαγγελία αρνήθηκε και έτσι ο θρησκευόμενος οικολόγος καναλάρχης - εφοπλιστής, αποφάσισε να της κηρύξει τον πόλεμο ετοιμάζοντας νέο ανώνυμο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Αλήτες ρουφιάνοι παπαδοφάγοι“.
Ο ίδιος ο Εφραίμ δήλωσε προσβεβλημένος από την κατηγορία για καταπάτηση της σαρακοστιανής νηστεία, μιας και το σουβλιστό γουρουνόπουλο του περασμένου Πάσχα, είχε ευλογηθεί τρεις φορές ως φακές νερόβραστες.
Από τα μακρινά κρατητήρια των Σκοπίων, ο ευσεβής Μάκης Ψωμιάδης εξέφρασε την αγωνιστική του αλληλεγγύη στο νέο πολιτικό θύμα της ιμιτασιόν χούντας, δηλώνοντας στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης ότι “της φυλακής τα σίδερα είναι για τα παπαδοπαίδια”.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1