16 December 2011

Στείλτε τις πόρνες διακοπές

Απέλαση των αλλοδαπών πορνών φορέων του AIDS από το κέντρο της Αθήνας, πρότεινε ο υπουργός υγείας και νέος δημοσκοπικός αρχηγός του ΠαΣοΚ Ανδρέας Λοβέρδος. 
Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργού, όλες οι παράνομες πουτάνες που κάνουν πιάτσα γύρω από την Ομόνοια, κάτω από την Πειραιώς και στα πέριξ των πλατειών περιμετρικά από το δημαρχείο Καμίνη, θα φορτωθούν σε ένα κοντέινερ με άγνωστο προορισμό.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης προχωρώντας τη σκέψη του Λοβέρδου ένα βήμα παραπέρα, πρότεινε τα κοντέινερ με τις αλλοδαπές φορείς να ξεφορτώσουν το επικίνδυνο για κάθε αγάμητο Έλληνα πατριώτη εμπόρευμα τους, στην πρωτεύουσα των Σκοπίων.
Ελπίζει ότι με τον προηγμένο αυτό χημικό πόλεμο θα καταφέρει με ελάχιστα μόνο έξοδα να διαφθείρει κοινωνικά τους μισητούς γείτονες που αποκαλούν τους εαυτούς τους απογόνους του Μεγαλέξανδρου, αλλοιώνοντας παράλληλα τους πληθυσμούς τους.
Η Ελλάδα θα επιτύχει έτσι την κάθαρση του κέντρου από τις βρώμικες πουτάνες του Λοβέρδου ενώ παράλληλα θα καταφέρει να κηρύξει το χρόνια ποθητό πόλεμο της ακροδεξιάς στους παράνομους γείτονες Σλάβους, που δεν έχουν καν το δικαίωμα να αποκαλούν τον εαυτό τους χώρα.
Σε περίπτωση επιτυχίας του φιλόδοξου αυτού σχεδίου, η κυβέρνηση προσανατολίζεται να το εφαρμόσει και σε άλλες κοινωνικές ομάδες του ιστορικού κέντρου, όπως ακριβώς έπραξε με πολύ μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Με τον τρόπο αυτό όλοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα απαλλαγούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από αλλοδαπά πρεζάκια, ζητιάνους, άστεγους, πόρνες, πλανόδιους πωλητές, ληστές και κάθε λογής λαθρομετανάστες.
Θα μείνει έτσι διάπλατα ανοιχτό το πολυπόθητο κενό που περιμένουν εκατομμύρια Έλληνες νεόπτωχοι να καλύψουν εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ η αγορά πρέζας, σεξουαλικής στοργής, ενισχυμένων χαρτόκουτων, προστασίας και Καλάσνικοφ θα περιέλθει εξ ολοκλήρου στον έλεγχο της αστυνομίας, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό και τα κρατικά έσοδα. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1