02 November 2011

Οι Κάννες, οι κάνες και ο Ανίκανος

Όποιος ξαναπεί κακιά κουβέντα για τον Γιωργάκη, θα πρέπει όλοι μας να του κόψουμε την καλημέρα. Δεν πρόλαβε να περάσει δίμηνο από τη ΔΕΘ και την “Ελλάδα των 30 πλουσιότερων χωρών” και εκείνος κατάφερε να βρεθεί στις κοσμοπολίτικες Κάννες, ως το κεντρικότερο πρόσωπο των Τζι 20. 
Πάνε δεν πάνε εξήντα μέρες, όταν από την τρίτη αποθήκη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης μας έλεγε ότι δεν έχουμε καμία ανάγκη, δεν έχει κανείς μας πρόβλημα και είμαστε περήφανα μέλη των 30 πιο φραγκάτων του πλανήτη. Πρώτη του Νοέμβρη, όμως, έκανε το θαύμα του και με μία αιφνιδιαστική κίνηση, μάς έβαλε στους τοπ 20.
Κάποιες κακιές φήμες θέλουν το τέχνασμα του Γιωργάκη με το δημοψήφισμα, να είναι απλά μία πρόφαση για να συναντήσει την Σκάρλετ και να της εκφράσει τη λύπη του για τις γυμνές φωτογραφίες που της κλέψανε απ’ το κινητό. Μαθαίνοντας, μάλιστα, ότι η συμπαθέστατη μούσα του Γούντι δεν έχει αγοράσει ακόμη Άιφον, έφερε μαζί του ένα εφεδρικό με τη φάτσα του σκρινσέιβερ, για να μην τον ξεχάσει ποτέ. 

Στόχος του ήταν να βάλει και ρινγκτόουν με το "Καλημέρα Ήλιε", αλλά του το χάλασε η κόρη Λοΐζου.
Ετοιμάζοντας τις βαλίτσες του για την πρωτεύουσα του κουλτουριάρικου ευρωπαϊκού κινηματογράφου, ζήτησε να έχει μαζί του τους καλύτερους συμβούλους για την κρίσιμη αυτή περίσταση. Του πρότειναν τους κορυφαίους νομικούς, πολιτικούς επιστήμονες και οικονομολόγους, αλλά και την αφρόκρεμα του διπλωματικού σώματος του ελληνικού έθνους.
Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά και ζήτησε μαζί του τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. 
Κάνοντας ένα βήμα παραπέρα και εκμεταλλευόμενος την αγάπη της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση του, ο Γιώργος Παπανδρέου, στο πλατύσκαλο του προεδρικού του αεροπλάνου, δεσμεύτηκε για το 2012 ένα μόνο πράγμα. 12 όσκαρ.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1