23 November 2011

Πνίξτε τη Βουλή στα χημικά

Με βαριά απογοήτευση και έναν βαθύ αναστεναγμό, αντιμετώπισε η σοσιαλιστική κυβερνητική πλειοψηφία του 79% την επαίσχυντη και αήθη προσβολή του παγκόσμιου δημοκρατικού κοινοβουλευτισμού του συνάδελφου Νοτιοκορεάτη βουλευτή.
Μόνο όποιος ήταν μαζί με τον Χρήστο τον Παπουτσή, θα μπορούσε να κατανοήσει τον πόνο της ψυχής του παιδιού του Πολυτεχνείου, βλέποντας ετούτο το βουλευτικό σχιστομάτικο έκτρωμα, που θέλει να λέγεται και εκπρόσωπος του κορεατικού λαού, να υπονομεύει μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου το υπέρτατο σχέδιο αντιμετώπισης ανεπιθύμητων κοινοβουλευτικών αντιευρωπαϊστών. 
Το εξελιγμένο πτυσσόμενο χειροποίητο τσεκούρι του υπουργού Βορίδη, αχρηστεύτηκε με τον πιο χυδαίο τρόπο από αυτόν τον αναιδέστατο Κορεάτη, που ανάγκασε τον μετανιωμένο -κατά Ψαριανό- φασίστα, να το μαζέψει άρον- άρον από το συρταράκι του βουλευτικού του εδράνου.
Η απερίσκεπτη αυτή πράξη του βουλευτού της χώρας της βαθιάς ανατολής, έφερε και το μεγαλύτερο εφιάλτη του Καρατζαφέρη. Να προμηθευτούν οι θορυβημένοι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ φορητές ασφυξιογόνες μάσκες, μπλοκάροντας τα φιλόδοξα σχέδια της νεοσύστατης εθνικοσοσιαλιστικής κυβέρνησης. Ο Κουβέλης και τα τρία γιουσουφάκια του εξαιρούνται λόγω του ροζουλιού τους κομμουνισμού.   
Δείτε τι έκανε ο άθλιος Νοτιοκορεάτης.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1