01 November 2011

Πολιτικές κρίσεις

Μέσα στον κακό χαμό και σαν να μη συμβαίνει τίποτε, ο Γιωργάκης έδωσε εντολή να ξηλωθούν τ’ άστρα του ουρανού των ένδοξων ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Έπεσε λοιπόν στο τραπέζι η υπέρτατη ιδέα της συνένωσης ΠΡΟ.ΠΟ και ΥΕΘΑ.
Στο μυαλό του προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, καλύτερος όλων των ψάρακλων φάνταζε ο Χρήστος ο Παπουτσής και οι ταγματασφαλίτες του. Με τις στρατηγικές του γνώσεις και τη βοήθεια των ΜΑΤ, το σχέδιο ήταν απλό. Την ώρα που όλοι μας έχουν για χρεοκοπημένους και ρημαγμένους, αυτός θα την πέσει με κρότου λάμψης και δακρυγόνα σε Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς. 
Αν κάποιος από αυτούς τολμήσει να φέρει αντίσταση, στην ελληνική παραμεθόριο της Ηπείρου και του Έβρου θα ξεχυθούν οι ορδές των ασφαλιτών κουκουλοφόρων με μολότοφ και πεντελικά μάρμαρα ανά χείρας, σπάζοντας το ηθικό του εχθρού.
Στο μεταξύ όμως, το μεγαλόπνοο αυτό σχέδιο του Στρατάρχη Παπουτσή, χάλασαν μερικά παπαγαλάκια του Πενταγώνου. Έτσι το πλάνο της μεγάλης μπατσοελλάδας χάλασε την τελευταία στιγμή. Το όνειρο της δεύτερης απελευθέρωσης της Κορυτσάς, αυτή τη φορά από φάλαγγες δικύκλων της ομάδας ΔΙΑΣ, πήγε τελικά χαμένο.
Οι ορδές των κουκουλοφόρων γυρίσαν πίσω, ενώ η εφεδρεία των παλουκοφόρων με τις κόκκινες σημαίες, αναγκάστηκε να λήξει την επιφυλακή της και να επιστρέψει στα συνηθισμένα καθήκοντα της περιφρούρησης του κοινοβουλίου. 
Στα υπόλοιπα της ημέρας, ερωτηθείς ο Γιωργάκης από την Άνγκελα και τον Νικολά, για τη νέα μαλακία που ακούει στο όνομα δημοψήφισμα, αποκάλυψε τα πραγματικά σατανικά του σχέδια. 
Από τη μία, βρήκε επιτέλους τρόπο να αποφύγει τον βιασμό της αγγλικής γλώσσας, στέλνοντας τον Μπένυ στο νοσοκομείο, ενώ από την άλλη, θυμήθηκε το παράδειγμα της Ιρλανδίας και της συνθήκης της Λισαβόνας: Όταν τη μία φορά οι συμπαθέστατοι Κέλτες είπαν στο δικό τους δημοψήφισμα ΟΧΙ, τους έβαλαν και ξαναψήφισαν... 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1