14 October 2011

Κλέφτες και αστυνόμοι

Ρήμαξε η Αθήνα από ληστείες. Απ ‘τον Φουστάνο ως την κυρα Μαριγώ, παντού μπουκάρουν οπλισμένοι, στα σπίτια του κοσμάκη βιάζουν γυναίκες και ληστεύουν ότι δεν προλαβαίνει να τους κλέψει ο Γιωργάκης. 

Αυτός, που όταν τρώει ψαρόσουπα και σούσι στις Κηφισιές, πενήντα μπάτσοι τον ακολουθούν σαν καλά, πιστά σκυλιά. Εκείνος, που όταν ξαπλώνει με τον αρκούδο του τον CDS –ναι έτσι τον λέει- έξω απ’ το Καστρί δεκάδες πρασινοφρουροί με κράνη παραφυλάνε μη τυχόν και πάθει καμιά αναρρόφηση, να του χτυπήσουν την πλατούλα.

Την ίδια στιγμή που στην Ομόνοια τα ναρκωτικά κάνουν πάρτι, στην Πατησίων και στους γύρω δρόμους οι πουτάνες και οι μαχαιροβγάλτες κόβουν ανενόχλητοι βόλτες και ο κόσμος απειλείται, υποφέρει, φοβάται.

Όταν ο απλός πολίτης τρώει της χρονιάς του από τα ΜΑΤ και γυρίζει σπίτι του για να το βρει ανοιγμένο και τη γυναίκα του κακοποιημένη, ο Γιωργάκης χαζεύει με τον CDS αγκαλιά, τις μαλακίες του Βενιζέλου για καράβια, δραμαμίνες και ναυαγοσώστες.

Αν αυτός ο πολίτης κατέβει και κοπανίσει κανένα μπάτσο, θα του την πέσουν δέκα ένστολα σκυλιά, θα τον σαπίσουν στις γκλομπιές, θα τον σύρουν ως την κλούβα και θα συνεχίσουν να τον κοπανάνε ώσπου να τουμπανιάσει.

Σε περίπτωση βέβαια που κάποιος από τους υπηρέτες της Κακοποίησης του Πολίτη το παρακάνει και σαπίσει στο ξύλο καμιά γυναίκα, ο Αρχηγός του θα βγει και θα ανακοινώσει ΕΔΕ. Θα φωνάξει τα φιλαράκια του, θα κλαφτούν για το κακόμοιρο το παιδάκι και στη ζούλα θα ξαναβγεί να σπάσει δυο- τρία κεφάλια ακόμα.

Αν, ο μη γένοιτο, γίνει και πάλι κανένα περιστατικό με θάνατο αστυνομικού, τα κανάλια θα διακόψουν το πρόγραμμα τους, ρεπόρτερ με κάμερες θα σπεύσουν να ζουμάρουν στα αίματα της ασφάλτου, ο Σόμπολος θα ψάχνεται δεξιά κι αριστερά μην του πεταχτεί πάλι από το πουθενά, η Λουκά και ο Καρατζαφέρης θα δωρίσει εκατό αλεξίσφαιρα στην ελληνική αστυνομία.

Αν σκοτωθεί όμως κάποιος διαδηλωτής, θα γίνει σελίδα στο facebook και οι ένστολοι δολοφόνοι του μέσα σε ένα χρόνο θα κυκλοφορούν και πάλι ελεύθεροι. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1