23 October 2011

Ο Καλλικράτης των ΔΟΥ

Επιθέσεις γίνονται με γκαζάκια, σκάλες και ξηλωμένα πορτοπαράθυρα στις εφορίες της Αθήνας.  Επιθέσεις στην καρδιά της ελληνικής δημοκρατίας και την ομαλότητα της έκδοσης δίκαιων ασφάλιστρων κινδύνου, χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος τους βανδαλισμούς ενώ μετά από πρόταση του υπουργού Καστανίδη και τη σύμφωνη γνώμη του Χρήστου Παπουτσή, ετοιμάζεται να εφαρμοστεί νέος Καλλικράτης σε ΔΟΥ και αστυνομικά τμήματα.

Η πρόταση των υπερυπουργών περιλαμβάνει ένα σχέδιο συνένωσης μπατσικών φωλιών και κέντρων συγκέντρωσης ζωών, δηλαδή σε αστυνομικά τμήματα και εφορίες.

Κάθε εφορία θα στεγάζει στο ισόγειό της από ένα τμήμα, απόλυτα φρουρούμενο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με βάρδιες των πέντε ατόμων, ενώ κλούβες ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ σε κατάσταση μόνιμης επιφυλακής, θα περιπολούν τις αστυνομοεφορίες.

Η προσέγγιση του κτηρίου από απλούς πολίτες θα γίνεται μόνο μέσω μίας ηλεκτρονικής συμπλήρωσης πλήρων στοιχείων του ενδιαφερομένου, τουλάχιστον ένα μήνα πριν την προβλεπόμενη επίσκεψη και εφόσον πρώτα έχει μαζί του έναν εγγυητή καλής συμπεριφοράς. Άτομα που έχουν ήδη επισκεφτεί στο παρελθόν τις νέες μπατσοδόυ, θα προτιμώνται.

Η είσοδος στο κτήριο θα προηγείται σωματικής έρευνας, ελέγχου ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης και κάρτας διαρκείας στα μέσα μεταφοράς, τριπλού περάσματος από τον ανιχνευτή μετάλλων και δήλωση αιτιολογίας επίσκεψης σε ειδική φόρμα που θα δεσμεύει τον υπογράφοντα ότι έχει έρθει για να πληρώσει.

Αιτούντες για είσπραξη επιστροφής φόρων θα συλλαμβάνονται άμεσα και θα οδηγούνται στις δημοκρατικές φυλακές του Πολεμικού Μουσείου που πρόσφατα εγκαινίασε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, στα πλαίσια της ετεροχρονισμένης βιοτικής, πολιτικής και καθεστωτικής επιστροφής του ελληνικού κράτους στην ένδοξη δεκαετία του 1960.

Ζήτω ο στρατός! Ζήτω η αστυνομία! Ζήτω οι εφορίες!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1