29 October 2011

Ο “δικός μας” Πρόεδρος

Ο “Θεσσαλονικιός” πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά, με περίσσια δόση ειλικρίνειας παραδέχτηκε ότι οι Έλληνες μπήκαν στο ευρώ με πειραγμένα τα νούμερα. Προκλήθηκε έτσι ένα τεράστιο πρόβλημα με τους “άτακτους Έλληνες”, που εδώ και τρία χρόνια έχουν κάνει την παραδεισένια ευρωζώνη μπουρδέλο. 
Αφήνοντας τους δύο τύπους που του κάνανε τις ερωτήσεις να κοιτάζονται σαν ηλίθιοι, παραδέχτηκε ότι ήταν μεγαλειώδες το λάθος να δεχτούν εκείνα τα χρόνια οι τότε ηγέτες της ηπείρου τον Σημίτη και το επιτελείο του, στην αγνή παρθένα ενωσούλα τους.
Αφού σαν σωστός πατριώτης πολιτικός αποποιήθηκε των δικών του ευθυνών, αλλά και εκείνων της Άνγκελας, μιας και τα δύσκολα αυτά χρόνια, ο ένας τρυγούσε αμπέλια στη Βουργουδία και η άλλη έβραζε ξινολάχανα στη Βαυαρία, απέδειξε ότι η ιστορία αυτή μπορεί να βγει και σε καλό.
Στην ερώτηση πώς ένα τέτοιο κωλοχανείο βγαίνει σε καλό, τόνισε ότι η γαλλική δημοκρατία κατάφερε σε δύο μόλις χρόνια όχι μόνο να μην χάσει τα 11,5 δις δανείων της, αλλά να βγάλει και 200 εκατομμυριάκια από τους τόκους...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1