18 October 2011

Τρεις και ο κούκος

Η  ιμιτασιόν τριανδρία του βαθιού ΠαΣοΚ βγήκε μπροστά πριν λίγες μέρες με μία επιστολή συσπείρωσης των πράσινων βουλευτών και μία μπηχτή σε Βαγγελάκη και βενιζελικούς.

Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος και Ραγκούσης δεν υποσχέθηκαν τίποτε παραπάνω, παρά μόνο αυτό που επιβάλλουν οι χαλεποί καιροί που βιώνει το ένδοξο μεταπολιτευτικό σύστημα.

Ο καθένας, σύμφωνα με τον τομέα ειδίκευσης του, θα αναλάβει και από ένα κομμάτι της αναγέννησης του πατριωτικού ΠαΣοΚ.

Η Άννα θα φροντίσει για τον τομέα του κυβερνοπολέμου. CD προσβεβλημένα με ειδικούς ιούς- ρουφιάνους, θα μοιράζονται μαζί με τα βιβλία, τα συγγράμματα και τις ταινίες των Αφρικανών, μέσα στα σχολεία και τα ελληνικά πανεπιστήμια. Λέξεις- κλειδιά, όπως «χούντα», «μπατσοκ» και «μπουγάτσα» θα ενεργοποιούν τον ρουφιανοϊό και θα προδίδουν αμέσως τη θέση του συντάκτη τους.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα επεμβαίνει ο κούκος, δηλαδή ο σκύλος της ΕΣΑ, Χρήστος Παπουτσής και τα ΜΑΤ του. Μόνο στην περίπτωση που ανιχνευτεί η βασική διεύθυνση των συντακτών του Ιντιμίντια, θα ειδοποιηθεί να παρέμβει κατευθείαν ο Άδωνις και τα κομματικά του τάγματα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, επιστρατεύοντας το αχαλίνωτο ταλέντο του κλαυθμού και του οδυρμού, θα βγει μπροστά να μας πείσει ότι αυτός δίνει μία άνιση μάχη, όχι για την πατρίδα, ούτε για τη σωτηρία, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μας. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να μας πείσει με τα Ξανθοποθλαίικα του, θα εκδώσει ειδικό πασοκικό υγειονομικό νόμο του 1974, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ψήφος στο Νέο ΠαΣοΚ θα ενισχύει την άμυνα του οργανισμού κατά της πρόωρης εκσπερμάτισης, του ασπρίσματος των μαλλιών και του ανεμογκαστριού.

Τέλος, ο Ραγκούσης θα σκεφτεί πρώτα σοβαρά αυτήν την κίνηση απογαλακτισμού από την αγκαλίτσα της Παπανδρεϊκής οικογένειας. Αφού σκουπίσει πολύ καλά το εβαπορέ Ανδρέας και χωνέψει ολοκληρωτικά τη φρουτόκρεμα Γιωργάκης, θα πιάσει το πρώτο νομοσχέδιο που θα βρει μπροστά του και θα του αλλάξει τα φώτα. Αυτοί οι εφιάλτες με τον Λυμπερόπουλο του κόψανε τον ύπνο του κακόμοιρου.

Εδώ έρχεται, βέβαια, η εξής απλή απορία. Αν η τριανδρία είναι Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης και ο κούκος είναι ο Παπουτσής και τα ΜΑΤ του, ο Βενιζέλος τι είναι;

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1