22 October 2011

Η μητέρα όλων των μαχών

Ήτανε να μην γίνει η αρχή από τους Ηρακλειδείς και τη φετινή ΔΕΘ. Οι γνήσιοι και αυθεντικοί ποδοσφαιροπαδοί αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, έτοιμοι να δείξουν ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο σε τούτη εδώ την αρένα.

Το Καραϊσκάκη βρήκε τους Γερμανούς φίλους μας με ένα «δάνειο στον κώλο» από αυτους που τους «γαμάνε και τους χρωστάνε». Το ΟΑΚΑ καμάρωσε τους οπαδούς που κατάφεραν να απαλλαγούν από την οικογενειοκρατία του Τζίγγερ, να στολίζουν εν χορώ βουλευτές και κυβέρνηση.

Βλέποντας Μαύρους, Παμίτες, Δενπληρώνους και λοιπούς να κοπανιούνται, με τους μπάτσους να βάζουν στοίχημα ποιος θα φάει πρώτος ποιον, οι ποδοσφαιροπαδοί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Έτσι λοιπόν, οι γαύροι θα αναλάβουν από εδώ και μπρος την εξωτερική πολιτική, έτοιμοι να γαμήσουν όποιον έρθει να μας ζητήσει τα δανεικά. Οι βάζελοι θα διώξουν το κεφάλαιο και τα πολιτικά πτώματα που μας ξεσκίζαν τόσα χρόνια και οι Ηρακλειδείς θα τιμηθούν για την πρωτοβουλία τους να τα βάλουν πρώτοι με το πολιτικό κατεστημένο.

Αεκτζήδες, Αρειανοί, ΠΑΟΚτσήδες και λοιποί καλούνται άμεσα να αναλάβουν και εκείνοι τις ευθύνες που τους αναλογούν. Οι δικέφαλοι προσανατολίζονται να συνασπιστούν σε ένα μελλοντικό χριστιανικό επεκτατικό μέτωπο, με σαφείς βλέψεις προς την «Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θα ‘ναι» Βασιλεύουσα, ενώ οι Αρειανοί μαζί με Γιαννιώτες και Καλαμαριώτες θα σχηματίζουν έναν ενιαίο σχήμα αποκατάστασης του ελληνικού Πόντου, της Βορείου Ηπείρου και των Σκοπίων που πήγαν κι έκαναν τα ζώα άγιό τους, τον Μεγαλέξανδρο.

Οι μέχρι πρότινος πράσινοι, κόκκινοι, εμπριμέ και μαύροι στρατοί, θα αντιδράσουν. Όλοι τους όμως έχουν τόσα χρόνια συνηθίσει να παίζουν σε στημένα γήπεδα, με γνωστούς αντιπάλους και συγκεκριμένες οδηγίες. Και ως γνωστόν, τα στημένα είναι υπόθεση άλλων.

Έτσι, το οπαδικό άγνωστο θα επικρατήσει και όλος ο ελληνισμός θα γιορτάσει σαν άλλο 2004, την απελευθέρωση της χώρας, με πρώτο επίτιμο πρωθυπουργό τον Θοδωρή Ζαγοράκη, υπουργό εξωτερικών τον 'Αγγελο Χαριστέα, κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Γιώργο Χελάκη και πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Τάκη Τσουκαλά. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1